Det er smart å unne seg en personlig veiledning med jevne mellomrom. Å få en personlig veiledning av din meditasjon er som å smøre maskineriet. Det kan ta fra 1 til 1 1/2 time alt ettersom hva du har på hjertet. Du får helt spesifikke personlige svar på ting som du føler deg usikker på. Vi går systematisk gjennom alle sider ved din meditasjon slik at du skal føle deg helt vel med utøvelsen.  Du kan også få sjekket mantraet ditt og hvordan du bruker det. Selve veiledningsprosedyren er standardisert for å gi deg som mediterende den best mulige opplevelsen av din meditasjon. Men det betyr ikke at veiledning hos oss er «mekanisk»! Din helt personlige situasjon taes i betraktning, og du vil få svar på alt du måtte være usikker på angående din meditasjon.

Etter veiledningen vil du føle at du har fått en ny innsprøytning av energi, og du har blitt inspirert til å være regelmessig med meditasjonen.

 

Meditasjonsveiledning 

Trenger du å friske opp meditasjonen din? 

Veiledning av Meditasjonen

Det er en hyggelig og intim opplevelse å få veiledet meditasjonen din!

Veiledning på Skype1

Formålet med å få veiledning av meditasjonen er å gi deg en «riktig» og GOD opplevelse av det å meditere som du ikke bare  forstår og men også liker og aksepterer!

HUSK: Erfaring og forskning viser at regelmessig meditasjon gir utrolig gode resultater!

Regelmessig veiledning er vel verdt investeringen slik at du føler deg støttet i din utøvelse.

Veiledende pris for en vanlig veiledning på ca. 1 1/2 time er NOK 850.-

Ta kontakt med oss for din halvårlige sjekk av din meditasjon! Du kan også få veiledning på Skype dersom du ønsker det!

(Dersom du trenger mer tid for din veiledning må vi evnt. diskutere prisen.)