KURS I MEDITASJON

FÅ MER UT AV LIVET MED MEDITASJON!

VI TILBYRNÅ DELER AV GRUNNKURSET PÅ NETTET

DU KAN FÅ INDIVIDUELL OPPLÆRING OG OPPFØLGING ETTER AVTALE

BERGEN

Kurs i Transcendental Meditasjon i Bergen

START 19. FEBRUAR

STAVANGER

Kurs i Transcendental Meditasjon i Stavanger

START 16. FEBRUAR

OSLO

Kurs i Transcendental Meditasjon i Oslo

START 15. MARS

FINN NYE KREFTER
OG NYTT MOT!MODULENE I GRUNNKURSET

Deilig å finne dyp hvile
og få overskuddet
og gleden tilbake

Transcendental Meditasjon reduserer stress

Dette er en uhyre enkel og lett meditasjon å gjøre. Bare 20 minutter 2 ganger daglig, og du vil føle at stressen renner av deg. Kom i gang og få fornyet energi og livsglede inn i hverdagen din.  

 

MODUL I
GRATIS 7-trinns INTRO

Du kan enkelt bestille en GRATIS 7-trinns INTRO Dette inspirerende nettbaserte kurset gir deg alt fra A til Å som du trenger å vite om teknikken før du begynner på selve kurset. Det er uforpliktende og det kan hjelpe deg til å ta en bestemmelse for om du vil lære metoden! 

Gratis 7-trinns INTRO til Transcendental Meditasjon
Her kan du melde deg på GRATIS 7-trinns INTRO som gir deg et godt grunnlag for å bestemme deg for om dette er noe for deg!

MODUL II A
OBLIGATORISK forberedelse

Kom enkelt i gang med den første obligatoriske, forberedende delen av grunnkurset! Her får du 2-3 timer undervisning og samtale som gir deg det fulle bildet, og gjør deg klar til å lære teknikken! Gi oss et ord her, og vi tar kontakt med deg så snart vi har anledning! 


Kurspriser

  • MODUL II A grunnkurs: Kr. 990,- 
  • MODUL II B grunnkurs:  Kr. 9.900,-
  • Heltidsstudenter: Kr. 5400,- 
  • Vi tilbyr betalingsavtaler! 
  • Dersom spesielle hensyn tilsier det kan vi innvilge rabatter.
 
 

MODUL II B
grunnkurset i Transcendental Meditasjon

MODUL II B er selve grunnkurset i Transcendental Meditasjon. Kurset går over ca. 20 timer. Du får personlig instruksjon i teknikken og nær oppfølging over flere påfølgende dager. Det pedagogiske opplegget er unikt og individuelt tilpasset til din situasjon. Ta direkte kontakt for flere detaljer her! 
LIVET ER TIL FOR Å NYTES …

TA GREP

Oppfriskningskurs
Trenger du å friske opp meditasjonen din?

Kanskje du har kommet ut av meditasjonen? Kanskje du føler at du ikke riktig får det til å fungere? Du får ikke de resultatene du ønsker deg? Eller har du falt HELT fra og ønsker å ta det opp igjen? Uansett hva som er din situasjon så kan et oppfriskningskurs være tingen for DEG! Vi går nøye gjennom alle aspektene av meditasjonen over noen dager. Du vil føle at du får en skikkelig innsprøytning av fornyet optimisme og energi. Mange sier det er som å begynne på nytt! Det vil hjelpe deg å være regelmessig — og da vil du garantert få uttelling.

Ta direkte kontakt med oss dersom du tror dette kan være noe for deg! Vi er her for å hjelpe deg!

 

Du får mental klarhet

Hvis ikke datoer er publisert, kan du ta direkte kontakt med oss og vi avtaler et opplegg for deg!

Vanligvis går et oppfriskningskurs over 3 ganger av ca. 2-3 timer pr. gang. Kurset inkluderer i tillegg en ekstra sjekk av mantra og en personlig veiledning. I gruppe på minimum 3 personer er prisen NOK 1950,- Dersom du tar kurset individuelt er veiledende pris NOK 4900,-

Dersom det er MEGET lenge siden du lærte det og du har glemt teknikken anbefaler vi å ta kurset på nytt!

Videregående meditasjonsteknikker

Trenger du litt ekstra piff og gjødsel i meditasjonsutøvelsen din? Nå tilbyr vi deg som har lært Transcendental Meditasjon noen effektive videregående teknikker! 

En videregående teknikk virker som en ekstra innsprøytning av energi og dybde i meditasjonen din. Du fortsetter å meditere som vanlig — selve utøvelsen er den samme i prinsippet — men du får noe «mer» å «jobbe med»! Det er som et ekstra tillegg til det du allerede har. De fleste føler at de blir mer etablert i meditasjonen og at den får med bredde og dybde. Det finnes mange slike teknikker, så vi må alltid snakkes før du kommer i gang med en ny teknikk.

Meld din interesse her! 

PS: Dersom du ikke er fra Bergensregionen ta kontakt, og vi kan snakkes på zoom, skype eller messenger! 

Bedre søvn med meditasjon
Du må ha meditert regelmessig i minst 3 måneder for å få en videregående teknikk. Hvis dette har interesse for deg, ta kontakt med oss direkte. Vi avtaler en time for samtale og veiledning slik at du kan komme i gang!

Meditasjonsveiledning

Det er smart å unne seg en personlig veiledning med jevne mellomrom. Å få en personlig veiledning av din meditasjon er som å smøre maskineriet. Det kan ta fra 1 til 1 1/2 time alt ettersom hva du har på hjertet. Du får helt spesifikke personlige svar på ting som du føler deg usikker på. Vi går systematisk gjennom alle sider ved din meditasjon slik at du skal føle deg helt vel med utøvelsen. Du kan også få sjekket mantraet ditt og hvordan du bruker det. Selve veiledningsprosedyren er standardisert for å gi deg som mediterende den best mulige opplevelsen av din meditasjon. Men det betyr ikke at veiledning hos oss er «mekanisk»! 


Veiledning og Coaching
Din helt personlige situasjon taes i betraktning, og du vil få svar på alt du måtte være usikker på angående din meditasjon.

Etter veiledningen vil du føle at du har fått en ny innsprøytning av energi, og du har blitt inspirert til å være regelmessig med meditasjonen.

Formålet med å få veiledning av meditasjonen er å gi deg en «riktig» og GOD opplevelse av det å meditere. En opplevelse som gjør at du ikke bare forstår, men også erfarer direkte at det er godt å meditere! HUSK: Erfaring og forskning viser at regelmessig meditasjon gir utrolig gode resultater! Regelmessig veiledning er vel verdt investeringen slik at du føler deg støttet i din utøvelse.

Veiledende pris for en vanlig veiledning på ca. 1 1/2 time er NOK 1250.-

Ta kontakt med oss for din halvårlige sjekk av din meditasjon! Du kan også få veiledning på zoom, messenger eller skype dersom du ønsker det!