BLOG

Transcendenta Meditasjon

En gameCHANGER i livet ditt!

Dyp indre hvile … 

Meditasjon reduserer stress og gir dyp hvile og løser opp stress. Det hjelper mot søvnløshet.

I denne bloggen finner du stoff som relaterer til meditasjon. Her kan du lese om alt fra hvordan meditasjon utvikler bevisstheten og bedrer din livskompetanse, til de vanlige utfordringene som det moderne stressede mennesket opplever — slik som uro, stress, søvnproblemer, depresjon osv.. Vi håper du finner noe som interesserer deg! 

Hva er transcendental bevissthet?

Hva er transcendental bevissthet?

Transcendental bevissthet er den enkleste erfarbare mentale tilstand et menneske kan ha. Bevisstheten opplever seg selv på sitt absolutt mest stille nivå — det minst eksisterte nivå av bevissthet.

Read More »
Aldring

You are as old as you feel …

Du vil føle deg yngre og fornyet med Transcendental Meditasjon. Dersom en person har meditert regelmessig i 5 år vil det redusere aldring med ca. 12 år. Immunsystemet styrkes og man blir ikke så lett syk. Man reduserer…

Read More »
Stress er en killer

Stressreduksjon — ikke stressmestring …

Alle vet hvordan det er å være stresset, men ikke alle kjenner til hva det vil si å oppleve den dypeste hvilen du kan tenke deg! Stress er i dag nesten blitt et forslitt begrep! Man bruker det til å beskrive alt som er ubehagelig.

Read More »
Coronavirusets virkning på hele verden

Koronavett og immunforsvar

Alle vet nå at et godt immunforsvar kan hjelpe til å beskytte mot Corona. Her finner du noen råd som kan styrke immunforsvaret ditt i denne vanskelige tiden.

Read More »