BLOG

Transcendenta Meditasjon

En gameCHANGER i livet ditt!

Dyp indre hvile … 

Meditasjon gir dyp hvile og løser opp stress. Det hjelper mot søvnløshet.

I denne bloggen finner du stoff som relaterer til meditasjon. Her kan du lese om alt fra hvordan meditasjon utvikler bevisstheten og bedrer din livskompetanse, til de vanlige utfordringene som det moderne stressede mennesket opplever — slik som uro, stress, søvnproblemer, depresjon osv.. Vi håper du finner noe som interesserer deg! 

Coronavirusets virkning på hele verden

Koronavett og immunforsvar

Alle vet nå at et godt immunforsvar kan hjelpe til å beskytte mot Corona. Her finner du noen råd som kan styrke immunforsvaret ditt i denne vanskelige tiden.

Read More »
Eteriske oljer kan helbrede

Motstandskraft i disse koronatider …

Her får du en oversikt over de 3 mest aktuelle eteriske oljene som kan virke positivt og styrkende inn på immunsystemet ved at de har kraftige anti-virus effekter. I disse corona-tider kan alle monner dra!

Read More »
Koronaviruset

Virus — hva ER de egentlig?

Virus er de minste av alle mikrober. De er også de mest tallrike mikroorganismer i verden. De er parasitter på jakt etter celler som de kan formere seg i.

Read More »
Føler du deg "stuck"?

Sitter du fast i «noe»?

Her får du en NY strategi som kan få deg i gang hvis du sitter fast i noe. Gå fra apati til inspirasjon — gå fra forvirring til en ressurssterk tilstand!

Read More »