Om oss

Velkommen hit!
Jeg heter Elsebeth W. Powers.
Jeg hjelper deg å lære Transcendental Meditasjon!

Jeg er selvstendig lærer i Transcendental Meditasjon og eier og driver denne hjemmesiden sammen med flere kollegaer som arbeider slik som meg. 

Elsebeth W. Powers

Elsebeth Wedervang Powers

Jeg er utrolig glad for at du har funnet fram til denne hjemmesiden, og jeg håper du finner noe som kan inspirere deg til å lære Transcendental Meditasjon!  Det er en så utrolig effektiv metode for å aktivisere det store indre potensiale vi alle sitter inne med. Min personlige visjon er at folk skal oppleve mer glede og overskudd i livet. At de skal bli kvitt spenninger og begrensinger som gjør dem ulykkelige og utilfredse. Min oppfordring til deg er: Lær metoden så fort som mulig, og begynn å nyte virkningene. Etter mange år som lærer i dette, og med mange 1000 fornøyde kunder vet jeg med sikkerhet at dette er et kraftfullt virkemiddel til et bedre liv. Alt kan selvsagt ikke løses med meditasjon, men det er en god begynnelse på en vei mot et bedre liv! 

 

Utdannelse og yrkesmessig bakgrunn

Psykologi

 • Jeg har drevet som selvstendig innen undervisning, coaching, meditasjon, yoga, naturlig helse og personlig utvikling siden midten av 70-tallet. 
 • Min akademiske bakgrunn er fra Universitetet i Bergen hvor jeg tok en Cand. Mag i samfunnsfag i 1978 med blant annet fagene psykologi og sosialantropologi.
Lær Transcendental Meditasjon Fulfill your destiny
Mindfulness eller Transcendental Meditasjon

 

Transcendental Meditasjon 

 • Etter to års trening og utdannelse innen Transcendental Meditasjon, ble jeg i 1980 ferdig utdannet som lærer i teknikken av Maharishi Mahesh Yogi ved MERU — Maharishi European Research University i Sveits. 
 • Jeg har siden da arbeidet full tid med å hjelpe folk til personlig utvikling.
 • Jeg har to lange studieperioder i USA hvor jeg tok en Master i The Science of Creative Intelligence, og en master i Professional Writing.

Coaching 

 •  Allerede i 1999 tok jeg kurs i USA i Co-Active Coaching og var således tidlig ute som coach i Norge. Siden dette har jeg aktivt studert flere metoder som jeg har brukt  for å hjelpe folk til personlig utvikling og større glede i livet.                 Jeg har: 
 • Gått dypt inn i Byron Katie´s «The Work» og «The Lefkoe Method» både for meg selv og for mine klienter
 • Studert Shadow Work med Cliff Barry i Estes Park, Colorado. 
 • Arbeidet utstrakt med Marshall B. Rosenberg´s Nonviolent Communication.
 • Jeg har studert og personlig anvendt Richard C. Schwartz, Jay Earlay og Derec Scotts Internal Family Systems Therapy
 • En av mine favoritt tilnærminger er Hal and Sidra Stones Voice Dialogue. Denne teknikken bruker jeg i ofte som en del av terapeutiske samtaler.
 • Jeg har gått dypt inn i Eugene T. Gendlins Focusing med Anne Weiser Cornell som lærer. 
 • Jeg sitter inne med omfattende kunnskap om naturlige helsetilnærminger med spesiell vekt på ayurvedisk helse
Coaching Life Coaching Dybdecoaching

Ta gjerne kontakt for en time  

Kontakt oss
Har du spørsmål om noe? Send meg en melding her, og jeg kommer tilbake til deg så fort jeg har anledning. Vi kan snakkes personlig ved oppmøte etter avtale eller på mobil, på zoom, messenger eller skype. Det som passer best for deg.

Gratis INTRO 

GRATIS 7-trinns INTRO til Transcendental Meditasjon
Få tilsendt denne inspirerende GRATIS 7-trinns INTRO-en til Transcendental Meditasjon! Den gir deg alt fra A til Å som du trenger å vite før du tar et valg om du ønsker å lære.

Motto …

 

Wake up!  — Clean up! 

Grow up! — Show up!  

Ken Wilber (Integral Philosophy)  

En av mine mange helter!  

Jeg hjelper deg videre! 

 

 

Firma  

Jeg arbeider selvstendig som lærer i Transcendental Meditasjon+, og som næringsdrivende har jeg mitt eget firma: 

Absolute Powers

Mariahugen 41, 5357 FJELL  

absolute-powers.com