Vær aktiv

Vær aktiv

Er du en av dem som tror at når du mediterer så blir du passiv og stillesittende? Da tar du grundig feil. Det er absolutt ikke tilfelle! I hvert fall ikke med Transcendental Meditasjon! Det som i realiteten skjer er at du får mer overskudd, og du får lyst til å bevege deg. Rett og slett fordi det er mer naturlig!

Min kiropraktor sa en gang til meg at bevegelse er LIV! Dette er noe vi alle vet intuitivt, men likevel det var noe ved det han sa som gikk rett hjem hos meg. Jeg visste at jeg trengte å være mer fysisk aktiv. Den menneskelige kroppen er bygget for å være aktiv og i bevegelse.

Kanskje du har kommet inn i en tralt med å ta bilen alle steder? Kanskje du ikke går til bussen, sykler, svømmer eller løper opp trapper? Kanskje du sitter bak en dataskjerm og beveger deg alt for lite … Kanskje du tenker at du trenger å komme i gang med daglig bevegelse? Det er ikke så mye som skal til … sånn omtrent en halv time daglig forteller moderne forskning oss.

Meditasjon kan hjelpe deg med dette!

Når du løser opp indre spenninger, dorskhet og trøtthet med meditasjon så kommer den gode, gamle lysten til å røre på seg tilbake.   Og … sim-sala-bim — så er du i gang! Gi deg selv muligheten til å få opp energien! Unn deg et liv med glede i bevegelse og aktivitet!

Kvalifikasjoner

Publisert

11. juli 2015