Utforsk

Utforsk

Å utforske er noe av selve essensen av LIV … Vi kommer inn for å oppleve, lære, vokse og utvikle oss. Min mester Maharishi Mahesh Yogi sa en gang:

«Det er livets natur å vokse mot mer og mer!»

Jeg vil si det så sterkt at hvis man slutter å vokse, så slutter man å leve! Å leve er bevegelse, vekst og tilstedeværelse! Det innbefatter å utforske, endre på ting, prøve ut og teste … søke noe nytt, reise til nye steder, møte nye mennesker, finn indre skatter, finne ut av en konflikt, finne indre svar osv.. — Ja, hvis man ikke fortsette å vokse på ett eller annet felt i livet, så dør man på en måte innvendig …

Folk som slutter å utforske, de som slutter å undre seg og søke videre … søke nye horisonter, stivner til slutt hen i gamle vaner og klisjéer.

Dette er et viktig moment når du tenker på om du skal gjøre alvor av ditt ønske om å lære meditasjon. Ikke vent for lenge! Spør og grav! Finn ut av ting! Hvis du er usikker på hvilket valg du skal gjøre, ta kontakt! Sett deg inn i stoffet! Så blir det lettere å ta en bestemmelse.

Jeg har truffet på folk som har ventet i over 10 år med å bestemme seg. I slike tilfeller hører jeg ofte kommentarer som:

«Jeg fatter ikke hvorfor jeg ikke har gjort dette før! Det gjør jo så utrolig godt!»

Så ikke vent for lenge! Begynn å utforske prosessen i dag! Livet ditt er NÅ!

Kvalifikasjoner

Publisert

11. juli 2015