KURSOVERSIKT

FÅ MER UT AV LIVET MED MEDITASJON!

BERGEN

Kurs i Transcendental Meditasjon i Bergen

GRUNNKURS

START TIRSDAG 14. APRIL 2020

STAVANGER

Kurs i Transcendental Meditasjon i Stavanger

GRUNNKURS

START FREDAG 8. MAI 2020  

OSLO

Kurs i Transcendental Meditasjon i Oslo

GRUNNKURS

OPPSTART FREDAG 17. APRIL 2020 

FINN NYE KREFTER
OG NYTT MOT!

Deilig å finne dyp hvile
og få overskuddet
og gleden tilbake

Her sitter hun og mediterer!

Dette er en uhyre enkel og lett meditasjon å gjøre. Bare 20 minutter 2 ganger daglig, og du vil føle at stressen renner av deg. Kom i gang og få fornyet energi og livsglede inn i hverdagen din.  

Nyttige tips før du melder deg på kurs

Du kan enkelt bestille en GRATIS forberedende samtale! Du sender bare en e-post her og sier at du potensielt er interessert i kurs. Vi tar kontakt med deg så snart vi har anledning! That’s all! Enkelt og greit! Vi hører gjerne fra deg! 

Du kan enkelt melde din interesse for kurs i kontaktskjema. Du skriver bare at du potensielt er interessert. Vi kontakter deg så snart vi har anledning. Fint om du legger inn mobilnummer slik at vi lett kan ringe deg opp. Dette er ikke bindende! 

For deg som ikke har anledning til å møtes direkte tilbyr vi FASE I av grunnkurset i Transcendental Meditasjon på nettet. Vel 2 timer personlig samtale, veiledning og undervisning som forbereder deg til å ta et valg som passer for deg! Dette er en god måte å få dypere innsikt og mer detaljert informasjon om teknikkens virkemåte samt flere detaljer om opplæringen. Send oss en e-post om at du ønsker en slik samtale her! Veiledende pris: NOK 985 

Du finner detaljert beskrivelse av kursopplegget her  Dette er et kurs som går over ca. 20 timer. Det pedagogiske opplegget er særdeles godt. Du får personlig kontakt og opplæring i teknikken, og du blir ikke et nummer i rekken på et overfylt kurs. Du kan få et undervisningsopplegg som er tilpasset din situasjon. Dette må vi eventuelt avtale før kursets start. 

VEILEDENDE PRISER 

Voksen yrkesutøver Kr.7985 

Heltidsstudenter Kr.5400

Vi tilbyr betalingsavtaler! Dersom spesielle hensyn tilsier det kan vi innvilge  rabatter! Dette må man eventuelt ta opp direkte med læreren. 

 

LIVET ER TIL FOR Å NYTES …
TA GREP