KURSOVERSIKT

FÅ MER UT AV LIVET MED MEDITASJON!

BERGEN

Kurs i Transcendental Meditasjon i Bergen

GRUNNKURS

START MANDAG 25. NOVEMBER 

STAVANGER

Kurs i Transcendental Meditasjon i Stavanger

GRUNNKURS

START SØNDAG 26. JANUAR 2020  

OSLO

Kurs i Transcendental Meditasjon i Oslo

GRUNNKURS

OPPSTART FREDAG. 29. NOVEMBER  

FINN NYE KREFTER
OG NYTT MOT!

Deilig å finne dyp hvile
og få overskuddet
og gleden tilbake

Her sitter hun og mediterer!

Dette er en uhyre enkel og lett meditasjon å gjøre. Bare 20 minutter 2 ganger daglig, og du vil føle at stressen renner av deg. Kom i gang og få fornyet energi og livsglede inn i hverdagen din.  

Nyttige tips før du melder deg på kurs

Du kan enkelt bestille en GRATIS forberedende samtale! Du sender bare en e-post her og sier at du potensielt er interessert i kurs. Vi tar kontakt med deg så snart vi har anledning! That’s all! Enkelt og greit! Vi hører gjerne fra deg! 😊

Du kan enkelt melde din interesse for kurs i kontaktskjema. Du skriver bare at du potensielt er interessert. Vi kontakter deg så snart vi har anledning. Fint om du legger inn mobilnummer slik at vi lett kan ringe deg opp. Dette er ikke bindende! 😊

For deg som ikke har anledning til å møtes direkte tilbyr vi foredrag og videosamtale enten på Skype eller Messenger. Dette er en god måte å få dypere innsikt og mer detaljert informasjon om teknikkens virkemåte og flere detaljer om opplæringen. Send oss gjerne en e-post om at du ønsker en slik samtale her! 

Du finner detaljert beskrivelse av kursopplegget her  Dette er et kurs som går over ca. 20 timer. Det pedagogiske opplegget er særdeles godt. Du får personlig kontakt og opplæring i teknikken, og du blir ikke et nummer i rekken på et overfylt kurs. Du kan få et undervisningsopplegg som er tilpasset din situasjon. Dette må vi eventuelt avtale før kursets start. 

VEILEDENDE PRISER 

Voksen yrkesutøver Kr.7900 

Heltidsstudenter Kr.5400

Vi tilbyr betalingsavtaler! Dersom spesielle hensyn tilsier det kan vi innvilge  rabatter! Dette må man eventuelt ta opp direkte med læreren. 

 

LIVET ER TIL FOR Å NYTES …
TA GREP