You are as old as you feel …

You are as old as you feel …

Du vil føle deg yngre og lettere med Transcendental Meditasjon! Dette rapporterer eldre som gjør teknikken. 

                5 års meditasjon gir 12 års reduksjon i aldring 

Dersom en person har meditert regelmessig i 5 år vil det redusere aldring med ca. 12 år. Immunsystemet styrkes og man blir ikke så lett syk. Man reduserer stress i hverdagen. 

Aldring og sunne rutiner hørere sammen med Transendental Meditasjon

Jeg har oppdaget at eldre folk som mediterer holder seg livsglade og unge til sinns!

De vennene jeg har som mediterer er mer tilstede i øyeblikket og følger bedre med på hva som foregår i samfunnet!”

                                En langtidsundersøkelse

I en langtidsundersøkelse i et helseforsikringsselsakap deltok 2000 utøvere av Transcendental Meditasjon. De ble sammenlignet med en database på over 100.000 såkalte «normale» mennesker. Man fant at de som gjorde Transcendental Meditasjon gjennomsnittlig hadde 50 % mindre lidelser enn den vanlige befolkningen. Du finner de 60 siste publiserte forskningsrapportene om teknikken her.

87% lavere hjerte- og karlidelser

Man målte alle de vanligste lidelser som folk har over en periode på 5 år.

Her er noen flere tall:

  • Sykehusinnleggelser var redusert med 69 %
  • Legebesøk med 74 % og
  • Operasjoner med 76 %,
  • Hjertekarlidelser med 87%
  • Muskel- og skjelettlidelser med 67%
Du får bedre helse

Hvordan du gjør det! 

“Hvilefylt årvåkenhet”

Du sitter behagelig i en stol, og så følger du helt enkelt de instruksjonene du får av din lærer. Du får et mantra som er tilpasset deg, og så får du lære hvordan det skal brukes på riktig måte. Når du gjør det riktig, så vil sinnet bevege seg innover mot en dypere og dypere hviletilstand til du til slutt transcenderer… og erfarer en dyp, indre, deilig stillhet. Mediterende beskriver det som hvilefylt, indre årvåkenhet. Les mer om det spennende Default Mode Network i hjernen vår, og hvordan det ser ut til at meditasjon kan påvirke dette området! 

 

Transcendental Meditasjon reduserer stress
Mann sitter og mediterer

Transcendental bevissthet

På fagspråket kalles det ren bevissthet eller transcendental bevissthet … dette er sinnets grunntilstand. Mange kaller det også kilden. Det er den enkleste mentale tilstand man kan erfare — bare ren bevissthet som er seg selv bevisst. En herlig indre følelse av ro og hvile faller over deg, og du føler du er uendeligheten selv. Du får en indre ro og harmoni som du kan ta med deg ut i din daglige aktivitet. 

                
                       Cellene i kroppen din føler det du føler …
 
Cellene i kroppen din føler din tilstand

Når du føler deg avslappet, harmonisk og glad gir det cellene i kroppen din en positiv innsprøytning. Meditasjon gjør deg glad! Da gleder også cellene i kroppen din seg. Det gir bedre helse. Det kan også hjelpe mot lettere depresjon. 

                       Kom i gang med meditasjon allerede i dag!  

GRATIS 7-trinns INTRO til Transcendental Meditasjon
I denne 7-trinns introen — MODUL I av grunnkurset, får du vite alt fra A til Å om teknikken. Du får inspirerende kunnskap som gir deg et særdeles godt grunnlagt for å bestemme om du ønsker å gå videre og lære metoden.

Mange eldre strever med søvnløshet

E-bok som hjelper deg til å få sove som en baby!
Hvis du er en av de mange eldre som strever med søvnløshet kan denne boken bli til god hjelp! Klikk på denne linken, og du får den tilsendt gratis.