Styrke fra indre stillhet — NY bok om meditasjon!

Styrke fra indre stillhet  — NY bok om meditasjon!
Strength in Stillness Bob Roth Forsidebilde LITE

RYKENDE FERSK BESTSELGER OM MEDITASJON …

Rykende FERSK bok om meditasjon NÅ! «Strength in Stillness — The Power of Transcendental Meditation» av Bob Roth ligger nå på topp på på New York Times bestselgerliste. Den ble altså bestselger over natten!

Jeg har bare helt overfladisk «scannet» boken i dag. 

Strength in Stillness av Bob Roth

HER ER OPPSKRIFTEN:

  • Bland sammen en personlig vri på orienterende og forberedende foredrag. 
  • Hell oppi noen spennende anekdoter og personlige testimonials fra all verdens kjendiser. (Dette er VELDIG viktig!!!)
  • Ta med en klype vitenskapelig forskning og interessante historier fra Maharishi og organisasjonen
  • — og krydre så til med en dash av Maharishis lignelser og anekdoter … og —
  • SIMSALABIM — En NY bok om Transcendental Meditasjon ser dagens lys!

Fin å lese for en som ikke vet så mye om dette, og/eller ikke har lært teknikken. Men kanskje ikke det helt store for folk som allerede har lært det?

Det understrekes at det er lagt inn omfattende informasjon som mange utenfor «systemet» kanskje vil synes er spennende!  Førsteinntrykket (etter en meget overfladisk gjennomgang, det innrømmes) er:  … Ja, under tvil sier jeg det rett ut! — «LITT KJEDELIG»! 

Likevel anbefaler jeg folk å lese den! Man vil som utenforstående få et innblikk og perspektiv på hva som lever og ånder rundt Transcendental Meditasjon i USA. 

Link til boken her! 

FRITT KLIPPET FRA
LANSERINGEN AV BOKEN

Kjendiser og historier blandet sammen med forskning og annet «KNASK» … 

Stella McCartney

Stella McCartney lærte å meditere i 20-årene og fikk utrolig god hjelp i en krise hun befant seg i etter at hennes mor Nancy McCartney gikk bort. Hun fikk nesten øyeblikkelig hjelp, og merket stor forskjell på hvordan hun klarte å takle den vanskelige situasjonen hun var i.

Dette skriver
Bob Roth:

«Hun var ung nok til å sutre over kostnaden, men gammel nok til å forstå at hun trengte det.» 

Og Stella sier rett ut:

«Jeg ville ikke gi fra meg penger for det. Men det var antagelig den beste investeringen jeg noen gang har gjort!»

Meditasjon gjør henne roligere og sannsynligvis også til en mer behagelig person å være sammen med, mener hun.

Stella McCartney

Hadde panikkanfall og fysiske reaksjoner
på stress

«Jeg hadde en kraftig reaksjon som jeg ikke hadde kontroll over. Antagelig undertrykket jeg følelsene mine. Jeg hadde begynt å få panikkanfall, og til og med fysiske reaksjoner på det som skjedde!»

Fikk øyeblikkelig hjelp

«Det hjalp meg utrolig på et tidspunkt hvor jeg virkelig trengte det mest!»

Stella er motedesigner og har bygget opp en motebedrift med 600 ansatte. Som mor til 4 ungdommer i begynnelsen tenårene, og med en travel hverdag er meditasjonen blitt hennes daglige tilfluktsted og «time out».

«Det er antagelig den eneste tingen jeg gjør bare for meg selv i løpet av dagen,» sier Stella. «Det holder meg mentalt frisk!».

Stella McCartney er utvilsomt kjempetakknemlig over hjelpen hun har fått av Bob Roth. Til slutt sier hun spøkefullt at hun planlegger å lage en T-skjorte som sier: «Bare ring Bob!»                                                                 Les mer om hvordan stress faktisk KRYMPER hjernen her!

HVEM ER BOB?

Bob Roth er en av de mest aktive lærere i Transcendental Meditasjon i USA. Gjennom mange år som CEO — Chief Executive Officer for David Lynch Foundation, har han lært et stort antall mennesker fra alle samfunnslag å meditere. INKLUDERT et pent knippe velhavende, innflytelsesrike kjendiser! Det har fulgt med i «pakken». 

En forkjærlighet for kjendiser?

Og av dem er det MANGE! Bare for å nevne noen: Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Hugh Jackman, Tom Hanks, Michael J. Fox, Jerry Seinfeld´s kone og hans barn, Katie Perry, Russel Brand + industriledere, ledende kirurger, flere medlemmer av Kongressen, og noen høyt rangerte militære generaler. Han har også lært Stella McCartney sin mann og deres barn, og mange av hennes venner. Osv. osv. osv .…

Kjendiser som har lært Transcendental Meditasjon av Bob Roth

Samme for Kong Salomo som for Jørgen Hattemaker

Selv sier Roth sier at han underviser Kong Salomo og Jørgen Hattemaker på samme måte. Han gjør ikke forskjell på noen. Om det er en uteligger eller en kjendis, så får de det samme. De er bare mennesker, og de ser alle etter noe som kan gjøre livet deres bedre.

David Lynch med mikrofon

DAVID LYNCH FOUNDATION

David Lynch Foundation henvender seg spesielt til grupper i befolkningen som har store utfordringer. Det gjelder f.eks. skoler med problemer i «inner city», krigsveteraner som opplever PTSD — Post Traumatic Stress Disease, fengsler og militære sykehus, krisesentre for kvinner som har opplevd vold i hjemmet, voldtekt, overfall m.m..

2,4 millioner dollar

The US Department of Defence har funnet ut at denne teknikken virkelig hjelper krigsveteraner som lider under alvorlig PTSD. Derfor har de nylig tildelt organisasjonen 2.4 millioner dollar i friske forskningsmidler for et 5 års prosjekt. 210 tilfeldig valgte veteraner skal gjennomgå kliniske studier for å se nærmere på virkningene av metoden. Tidligere studier viser tydelig at krigsveteraner faktisk får hjelp gjennom Transcendental Meditasjon! Et utall testimonials ligger ute på David Lynch sine hjemmesider! 

Hjerneforskning

Måling av hjernebølger

Hjerneforskning indikerer at i tillegg til å redusere stress og fremme årvåkenhet, styrker Transcendental Meditasjon nevroforbindelsene mellom forskjellige deler av hjernen. Dette viser seg å føre til bedre læring, økt kreatitivtet og forbedret beslutningsevne.

Ray Dalio føler seg som en ninja i en film

Ray Dalio som er grunnleggeren av Bridgewater Associates, verdens største Hedge Fund (risikofond), har meditert sammen med Roth i over 10 år. Dalio sier at for ham er teknikken integrert inn i alle hans suksesser i livet.

«Det får meg til å føle meg som en ninja i en film. Som om jeg gjør alt rolig og i slow motion.»

Hans bok «Principles» har vakt stor oppmerksomhet på verdensbasis. 

Se ham snakke på Ted her! 

STOR INTERESSE FOR MEDITASJON NÅ

Mange reiser

Den så populære forkjemperen for denne GODE saken er utrolig opptatt i disse dager. Han reiser nå med David Lynch til SanFrancisco, videre til Seattle og så til Philadelphia. Deretter går turen til Australia. I mars skal han være med på både Ellen DeGeneres show og Dr. Oz Show.

 

Meditasjon i medvind

Bob ROth absNEWS

«Det ser ut som om Transcendental Meditasjon opplever et «come-back» for tiden!» sier Bob Roth. 

Vi gjennomlever en kollektiv
stressepidemi

BOB tillegger den store interessen for meditasjon for tiden at vi lever i en verden som plages av en epidemi. En epidemi skapt av stress.

«Folk finner ikke løsninger i piller lenger,» sier han.

 

NYE HUMANITÆRE PROSJEKTER

Det store antallet nyere forskning på teknikken har etterhvert begynt å sive inn i folks bevissthet. Heldigvis! 

Inntektene fra boken går til nye humanitære prosjekter i David Lynch Foundation, d.v.s. til   problemskoler, krigsveteraner og andre traumatiserte grupper i samfunnet. 

BOB er en travel mann i disse dager — men det gjør jo ikke noe — for han har jo Transcendental Meditasjon som gir ham: STYRKE FRA INDRE STILLHET! 

Boken kjøpes i alle format på Amazon nå! 

FLERE BØKER DU KAN HA INTERESSE AV Å LESE