“Det er det letteste jeg har lært!” sier Cameron Diaz om Transcendental Meditasjon …

“Det er det letteste jeg har lært!” sier Cameron Diaz om Transcendental Meditasjon …

“Det som slo meg mest var at det var noe av det letteste jeg noen gang har lært! Jeg mener ikke den letteste formen for meditasjon — men det letteste jeg noen gang har lært. Jeg lærer veldig mye — hele tiden — og holder på i månedsvis for å lære nye ting. Men dette var så enkelt!”

Dette sier den vakre skuespilleren Cameron Diaz i et intervju med Bob Roth, som er utøvende direktør i David Lynch Foundation.
Cameron DiazDet var hennes gode venninde Jessica Seinfeld som mer eller mindre “befalte” henne å lære Transcendental Meditasjon — noe det virker som om hun ikke angrer på!

Trodde hun var et håpløst tilfelle …

Hun hadde prøvd mange andre meditasjonsformer forteller hun, men hadde funnet ut at hun ikke var i stand til å meditere. Hun opplevde at hun var et håpløst tilfelle, og at hun aldri ville kunne lære det. Men hun følte samtidig intuitivt at hun hadde noe å hente gjennom meditasjon!

“Teknikken hjalp meg å kople meg på “noe” som allerede eksisterte inne i meg — MEG SELV i essens. Det gav meg superkraft når jeg først fattet hva det var!”

Det var ikke bare enkelt å lære, men enkelt å utøve mener Cameron Diaz. Og meget effektivt for å gjenopprette balansen. Hun fikk sin kjæreste og familie til å lære, og forteller hvor deilig det var sist ferie de hadde i hennes leilighet over 4 dager. De mediterte sammen morgen og ettermiddag, og det virket som om det glattet ut røffe og sensitive situasjoner, og bedret deres forhold til hverandre.Hun understreker at teknikken ikke har noe med religion å gjøre og at hvem som helst kan lære det!

Se hele intervjuet her!