Står opp kl. 2:30 om morgenen for å meditere — “Det har vært en “lifesaver” for meg!”

Står opp kl. 2:30 om morgenen for å meditere — “Det har vært en “lifesaver” for meg!”

Ja, det er sant! Den sjarmerende TV verten George Stephanopoulos står faktisk opp klokken 2:30 hver morgen fordi han vil meditere før han går på jobb! Du hørte rett! Så tidlig vil han opp! … Han vil ha med seg meditasjonen før han går på jobb! Og han har en lang reise foran seg. ABC News “Good Morning America” starter grytidlig!

“Det har vært en “lifesaver for meg!” sier han. “Jeg lærte det for å lære hvordan jeg skulle takle et frenetisk liv!”

Etter meditasjonen og frokost pendler han inn til ABC på Time Square mens han oppdaterer seg på de siste nyhetene!

I et intervju med Arianna Huffington fra Huffington Post forteller han at han er blitt helt avhengig av denne meditasjonen!

“Jeg kan ikke leve uten det,” sier han. “For MEG tilsvarer det noen timers søvn. Jeg føler at jeg har mer rom, mer tid i livet mitt selvom jeg vet at jeg egentlig ikke har det …!”

Mange undersøkelser viser at Transcendental Meditasjon gir en særdeles dyp hvile som kan være årsaken til at enkelte føler de trenger noe mindre søvn. Man vet også at det aktiviserer deler av hjernen som er forbundet med stressoppløsning, oppmerksomhetsspenn, hukommelse og klarere tenkning.

GEORGE-STEPHANOPOULOS.2.MEDITASJONGeorge Stephanopoulos fortsetter:

“Jeg følte at jeg alltid befant med i et eneste rush. Jeg var alltid overtrøtt og hadde veldig kort lunte. Jeg brøt stadig ut i irritasjon. Og jeg likte det ikke!”

Egentlig hadde han vært skeptisk til meditasjon for han var ikke interessert i alt rundt new age, og han ville ikke gjøre “hindu” av seg.

Så kom en venn og fortalte om Transcendental Meditasjon på en veldig vitenskapelig måte. Han fortalte om helsevirkningene på en realistisk måte, og det var den utløsende faktoren: George bestemte meg for å prøve det ut.

“Når jeg står så tidlig opp så gjør det ikke noe, for jeg står jo opp for å hvile! Og så får jeg en ekstra energiinnsprøytning midt på dagen!” sier han.

Han føler at han har en slags “støtdempere” rundt seg gjennom dagen. “Noe” som beskytter ham!

Intervjueren Huffington kommenterer at for henne har det betydd mye at hun blir mindre krass i avgjørelsene sine! Hun synes det er mer positivt og interessant enn at det reduserer stress og angst, og Stephanopoulos legger fort til at det er letterer å koble seg på den indre roen i pressede situasjoner!

Avslutningsvis spør Huffington ham:

“Tåler du mer fra barna? Han bryter ut i latter og sier: “Jeg skulle ønske at de ville lære det!”

Se intervjuet her … (2.31min.)

Les artikkelen om dette i Business Insider UK