Sliter du med søvnproblemer?

Sliter du med søvnproblemer?

Har du prøvd alt? Sovepiller? Melk med honning! Kamillete! Aromaoljer? Massage? Melatonin? …

Ja, da er du ikke alene! Rundt 30-40 % av befolkningen strever med søvnforstyrrelser! … Det kan skyldes mange ting: Bekymringer og problemer man ikke klarer å takle, dypere psykologiske knuter eller andre fysiologiske faktorer.

Alarmerende mye sovemedisin

Uansett — sikkert er det at forbruket av sovemedisin er alarmerende høyt! For det brukes 74 millioner doser sovemedisin for 144 millioner kroner årlig … et skremmende tall! Her skal vi bare kort se litt om hvordan meditasjon kan virke positivt inn på søvnen.

For mange mennesker har fått god hjelp gjennom Transcendental Meditasjon. De har etterhvert funnet ut at sovemedisin ikke er veien å gå. Kanskje det kan hjelpe deg også?

Dypere og sunnere søvn med meditasjon

En forskningsrapport som ble publisert i 1985 i det viteskapelige bladet Journal of Counseling and Development viser at Transcendental Meditasjon kan redusere søvnproblemer. Man regner at over 5 millioner har lært den enkle, mentale teknikken på verdensbasis, og det finnes nå et stort erfaringsmateriale som underbygger påstandene om bedre søvn gjennom Transcendental Meditasjon! Folk får generelt dypere og sunnere søvn med regelmessig utøvelse av teknikken. Dette er bl.a. fordi den effektivt løser opp stress og spenninger som kan forårsake søvnforstyrrelser.

Forskningen sier JA …

Mer enn 500 forskningsrapporter gjort på denne effektive teknikken gjennom de siste 45 årene viser at regelmessig utøvelse av metoden fjerner stress, forbedrer helsen og gir kortere innsovningstid og bedre søvnkvalitet. Det burde være til stor glede for deg som sliter med søvnmangel og de plagene som følger av dette store helseproblemet.

Gjennom min lange fartstid som lærer i teknikken Transcendental Meditasjon har jeg i praksis sett svært gode resultater hos folk med søvnforstyrrelser.

Kanskje du også kan bli kvitt søvnproblemene? Etter min mening er det verdt et forsøk! …

Du kan lese mer om hvordan meditasjon kan løse søvnproblmer i den gratis e-boken: «FÅ SOVE SOM EN BABY!» — Transcendental Meditasjon kan hjelpe!